Vest-Agder fylkeskommune

Vil du være med å skape fremtidens Vest-Agder sammen med dyktige kollegaer? Ditt engasjement, din kompetanse og dine idéer kan bidra til å utvikle landsdelen slik at den blir attraktiv for bosetting og næringsutvikling for nåværende og fremtidige generasjoner. 

Vest-Agder fylkeskommune er en av fylkets største arbeidsgivere med cirka 1600 ansatte. Disse arbeider blant annet med tannhelse, utdanning, kultur, samferdsel og miljø. Vi ønsker et mangfold i arbeidsstokkens sammensetting, og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke stillinger hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonshemming eller etnisk tilhørighet.

15/01/2018
SØKNADSFRIST: 23.01.2018 Eilert Sundt videregående skole søker etter fagleder for lønn og personal i 100 % fast stilling. Fagleder deltar ved behov på rektors ledermøter.  Tiltredelse etter avtale. Politiattest vil bli krevd av den som får tilbud om stillingen. Arbeidsoppgaver: Tilsettingsprosesser: utlysning, fastsetting av stillingsstatus og ansiennitet, saksbehandling knyttet til lønnsforhold, pensjons- og ferieordninger, personforsikringsordninger m.m. Lønnsarbeid ved skolen i Agresso og Extens, kontroll og eksportering av variabel lønnstranser og fravær Oppfølging og støtte til superbrukerne av de skoleadministrative programmene Koordinering og støtte til rektor og skolens øvrige ledelse vedr. lover og avtaleverk innen personal Kontaktperson for SPK, KLP og NAV Kvalifikasjoner: Utdanning i økonomi/administrasjon og ledelse på høyskolenivå Relevant arbeidserfaring og fagutdanning kan kompensere for manglende høyskoleutdanning Erfaring fra videregående skole Gode IKT-kunnskaper og kjennskap til skoleadministrative systemer (økonomi, regnskap og lønnssystem Agresso, elev- og personaladministrasjonsprogram Extens og elektroniske post- og arkivsystem P360) Kjennskap til statlig- og kommunalt avtaleverk Utdanningsretning: Økonomi Administrasjon og ledelse Utdanningsnivå: Høyskole / Universitet Personlige egenskaper: God evne til å samarbeide og jobbe i team God evne til å kommunisere med elever, foresatte og personale Kunne ta beslutninger og være lojal, strukturert og målrettet i arbeidet Kunne takle høyt arbeidstempo og evne til helhetstenkning Faglig kompetanse og personlig egnethet vil bli vektlagt Vi tilbyr: Mulighet for å bidra til utvikling av en ny og moderne skole Mulighet for lederutvikling og -utdanning Fylkeskommunale tilsettingsvilkår, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger Lønn etter avtale Kontaktinfo: Wenche Olsen Aamodt Administrativ leder 38 60 92 91 / 908 23 342 Eilert Sundt videregående skole  har om lag 600 elever og 110 ansatte. Hovedskolen ligger i Farsund, men skolen har også studiesteder i Lyngdal og på Lista. Skolen tilbyr utdanning innen utdanningsprogrammene studiespesialisering, bygg- og anleggsteknikk, design- og håndverk, elektrofag, helse- og oppvekstfag, service- og samferdsel og teknikk og industriell produksjon. Eilert Sundt videregående skole har en høy grad av trivsel både blant elever og ansatte. Vårt fremste mål er at alle våre elever avslutter skoleløpet med planlagt kompetanse.
Vest-Agder fylkeskommune Farsund, Norge