Moss kommune

Moss er en spennende by som ligger ved østsiden av Oslofjorden. Her er det fantastiske kulturlandskap, strender og båtliv, et yrende kunst- og kulturliv, historiske og bevarte gamle gårder og minnesmerker. Byen grenser i nord til Vestby, i øst til Våler og i sør til Rygge. Moss fikk bystatus i 1720 og feirer 300 års jubileum i 2020.

Moss er et kulturelt og næringsmessig regionsenter for omegnskommunene og byen er et knutepunkt for kommunikasjoner. Byen er beliggende ved E6 og det er kort vei til Oslo og til Sverige, fergeforbindelse til og fra Horten er en trafikkert fergestrekning, jernbanen med forbindelse til utlandet samt direkte flyforbindelser til europeiske destinasjoner via Moss Lufthavn, Rygge. 

Moss er kjent for handel og industri og er et av Norges eldste og mest allsidige industristeder i Norge. Byen har et rikt kulturliv med kulturaktivitet og kulturtilbud som gjør det attraktivt å bo i kommunen. Kulturminner, naturreservater og turområder kan man finne flere steder og Jeløy, Mossmarka og Vansjø innbyr til naturopplevelser som bør oppleves.

23/11/2017
SØKNADSFRIST: 13.12.2017 Ved kommunalavdeling plan miljø og teknisk er det ledig fast stilling som jurist ved avdeling for plan- og byggesak.   Om virksomheten Kommunalavdelingen har 43 ansatte og er organisert i 4 fagavdelinger. Plan- og byggesak består av 12 ansatte som har oppgaver som spenner fra planlegging på overordnet nivå i samarbeid med kommuneplanleggerne, til byggesaksbehandling og tilsyn. Som juridisk rådgiver ved plan og byggesak vil du være med på å videreutvikle et fagmiljø med engasjerte og høyt kvalifiserte medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn.    Hovedarbeidsoppgaver/-områder veiledning og tolkning knyttet til plan- og bygningsloven og generell forvaltningsrett, bl.a. forvaltningsloven og offentlighetsloven behandling av bygge- og delesaker etter plan- og bygningsloven forberede saker til politisk behandling forhåndskonferanser ulovlighetsoppfølging behandling av klagesaker generell juridisk rådgivning og bistand til kommunalavdelingens øvrige fagavdelinger Kvalifikasjonskrav juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap god kjennskap til plan- og bygningsloven og annet relevant lovverk god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk er en forutsetning Følgende vektlegges Vi søker etter en jurist med god kommunikasjons- og formidlingsevne og med stor arbeidskapasitet. Du bør ha noen års erfaring og må kunne samarbeide godt med ulike faggrupper. Du må kunne ta initiativ og være løsningsorientert. Vi ønsker at vår nye medarbeider skal være i stand til å få overblikk og se helhetlig på et sakskompleks. Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt. Vi tilbyr utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et godt og inkluderende arbeidsmiljø med faglig diskusjoner og stor takhøyde god pensjons- og forsikringsordning fleksibel arbeidstid tilsetting på vanlige vilkår og konkurransedyktig lønn Kontaktpersoner Nærmere opplysninger ved kommunalsjef Jens Terkelsen tlf: 950 84 779 og byarkitekt/avd.leder Plan- og byggesak Anja Fagereng tlf: 402 27 076.  Søknad Søknad sendes elektronisk via linken "Søk stillingen" på denne siden. Vi ønsker at du laster opp relevante attester og vitnemål som vedlegg. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av alder, kjønn, etnisk bakgrunn, religion, nedsatt funksjonsevne og seksuell orientering.
Moss kommune Moss, Norge